Θέματα Νομοθεσίας Τροφίμων
Σύνδεσμοι
| Γενικοί σύνδεσμοι |
|---|
| Food Labelling Information System (FLIS) ένα χρήσιμο εργαλείο της ΕΕ για τις απαιτήσεις επισήμανσης ανά κατηγορία τροφίμων |
| Κατηγορίες συνδέσμων |
|---|
| Νομοθεσία επιχειρήσεων διαιτολογικά γραφία, είδη επιχειρήσεων κτλ |
| Βασικοί Σύνδεσμοι |
| Άλλοι Σύνδεσμοι |
| Food Safety Authority of Ireland Ιρλανδικός Φορέας Ασφάλειας Τροφίμων | Rapid Alert System for Food and Feed Portal – online searchable database | Food Standards Australia New Zealand Φορέας Ασφάλειας Τροφίμων Αυστραλίας - Νέας Ζηλανδίας | Food Standard Agency - UK Βρετανικός Φορέας Ασφάλειας Τροφίμων | Food Inspection Agency - Canada Καναδική Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων | AFSSA - France Γαλλική Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων | Institute of Food Science & Technology Ινστιτούτο Επιστήμης Τροφίμων και Τεχνολογίας Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εργαστηριακές Αναλύσεις Επιστημονικές γνωμοδοτήσεις | US Food and Drug Administration Αμερικάνικός Οργανισμός για τα Τρόφιμα και τα Τρόφιμα | Ευρωπαϊκή Επιτροπή | Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών κ' Συναφών Επαγγελμάτων | Πανελλήνια Ένωση Εποπτών Δημόσιας Υγείας |
|
food additives σύνδεσμοι για τα πρόσθετα τροφίμων |
| Food Improvement Agents in EU Food additives, food enzymes and food flavourings are also known as "food improvement agents". Why add food additives, enzymes and flavourings to food?
| EU database on Food Additives EU database on Food Additives | Substances Added to Food database by FDA The Substances Added to Food inventory includes the following types of ingredients regulated by the U.S. Food and Drug Administration (FDA):
|