ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ερωτηματολόγια

 Τίτλος
ΗμερομηνίαΣυμμετοχή

Παρακαλώ ενημερώστε μας για την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε στην Πρακτική του Εργαστηρίου και σε 3 Εργαστηριακές Ασκήσεις της Φυσικοχημείας Τροφίμων που θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2020. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μία εβδομάδα νωρίτερα.

Σας ευχαριστούμε.

Έναρξη:   02/06/2020 09:29
Λήξη:   04/06/2020 23:59
Οι συμμετοχές είναι ανοικτές

Παρακαλώ ενημερώστε μας για την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε στην εξέταση της Θεωρίας του Εργαστηρίου που θα διεξαχθεί αποκλειστικά με διαδικτυακό τρόπο στις 15 /9/2020 (ώρα σύνδεσης στις 8:45 π.μ.). Παρακαλώ απαντήστε και με e-mail στέλνοντάς μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Όσες και όσοι χρωστάτε  την Πρακτική ή το τετράδιο θα πρέπει να παραστείτε στο Χ.Π. διά ζώσης στις 12 μμ.

Σας ευχαριστούμε.

Έναρξη:   11/09/2020 15:27
Λήξη:   11/09/2021 15:27
Οι συμμετοχές είναι ανοικτές

Παρακαλώ ενημερώστε μας για την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε στο Εργαστήριο της Φυσικοχημείας Τροφίμων του Εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2021-2022 που θα ξεκινήσει στο τέλος Φεβρουαρίου 2022. Για τη συμμετοχή σας σε ομάδα του Εργαστηρίου θα πρέπει να έχετε επιτυχώς παρακολουθήσει τα Εργαστήρια Γενικής Χημείας και Χημείας Τροφίμων. Αναμένουμε ότι η πλειονότητα που θα παρακολουθήσετε θα είστε όσες/όσοι παρακολουθήσατε τη Χημεία Τρφίμων το προηγούμενο εξάμηνο (δηλ. έχετε ΑΜ από 2200χχ) καθώς και όσοι/ες έχετε ΑΜ 219ΧΧΧ ή μικρότερο και δεν κάνατε το σύνολο των εργαστηριακών ασκήσεων και την Πρακτική σας πέρυσι ή παλαιότερα. Το ερωτηματολόγιο θα παραμείνει ανοικτό έως την Πέμπτη 10/02/2022 ώρα 23:59. 

Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις ημέρες και ώρες των Εργαστηρίων και εν μέρει αυτό θα κριθεί από τον αριθμό δηλώσεών σας.

Αρκετές από τις επόμενες ημέρες θα είμαστε στα γραφεία μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα μέϊλ vkarath@hua.gr , mchristea@hua.gr , ayanni@hua.gr (τηλ. 2109549224, 2109549174 , 2109549173)

Σας ευχαριστούμε. Καλή συνέχεια στις εξετάσεις σας.

Έναρξη:   11/02/2022 00:08
Λήξη:   16/02/2022 23:59
Οι συμμετοχές είναι ανοικτές